Menu

WC-rulle Hanne findes ikke

Træk lige vejret en ekstra gang før du deler, WC-rulle Hannes brok om at muslimer får bedre betjening i Føtex, kun fordi de køber 100 WC-ruller. Alt tyder nemlig på at Hanne er en falsk profil.

 Den person der har lavet "Hanne" skal have et kæmpe tak - uanset motivet, for "Hanne" har om nogen udstillet især politikernes enorme populisme og trang til at scoore billige point på at forage sig og sprede de "rigtige" meninger.

Det tog mig ikke mere end fem sekunder at se at "Hanne" er en falsk profil, der endda har venner på sin venneliste som også er falske.

Foto:I adresselinjen på "Hanne" står der Mogens Overball. Kigger man ned af "Hannes" væg vil man se flere eksempler på at "Hanne" har haft forskelige efternavne. f.eks som her kalder "Hanne" sig for Østergaard. Længere nede af væggen ses kommentare, hvor efternavnet er noget helt tredje.

Foto 2: Her ses en af de profiler som "Hanne" har tilføjet. Kigger man efter ses der i adresselinjen et andet navn end "Emilie Nielsen" nemlig navnet Mark Nielsen. Profilen er en af de sidste to som "Hanne" tilføjede sin venneliste på Facebook. Kigger man op på foto 1 kan man se navnet "Emilie Nielsen" som en af de seneste tilføjet på "Hanne" profilen.

 

Foto 3: Her ses den anden sidst tilføjet ven på "Hannes" venneliste på Facebook. Man kan igen tydeligt se at profilen er falsk og kigger man efter i adresselinjen ses navnet Emil Monrad. Emilie/Emil er nok lavet af samme person og måske står personen nok også bag "Hanne". Alle er de 100% falske.

Jeg grinede også af "Hanne" og hendes dumme Føtex-kommentar. Men jeg sad med en dårlig smag i munden da jeg så hvor hurtigt især politikere fra Venstrefløjen, var til at dele opslaget med Hanne. For jeg mindes ikke at de i samme store antal på noget tidspunkt, har været med til at dele de hundredvis af opslag der dokumenter den rigtige racisme blandt danskerne.

Hverken Manu Saareen, Sofie Carstensen osv har delt nogen af de opslag der virkeligt er slemme. Opslag hvor ægte personer truer med at slå politikere ihjel, sprænge Moskeer i luften og sætte ild til et Asylcenter.

Engang i mellem sker det at jeg får henvendelser fra politikere, der spørger til et "slemt" opslag de har set og hvis det opslag ikke er blevet kommenteret i et Landsdækkende medie f.eks Ekstra Bladet, så gider de ikke at dele det.

Manglende lyst til at dele dokumentation på at højreekstremismen i Danmark vokser, skyldes måske det fakum at hver 5 danskere stemmer på et højrenationalistisk parti, hvor hetz af fremmed og muslimer står højt på dagsordnen.

Jeg syntes det er klamt at man deler ligegyldige opslag skrevet af en fiktiv person, mens opslag om at muslimer chikaneres i en Moskee i Aarhus - enda med fotodokumentation, får nul opmærksomhed.

Foto: Nærmest ingen politikere har delt eller kommenteret billeddokumentationen af racistisk chikane udenfor en moskee i Aarhus. Ingen medier har ville omtale hændelsen, selv om Moskeen politianmeldte hændelsen. DR skrev på et tidspunkt til mig at "Billederne ville de bringe en anden gang" 

http://p77.dk/radikalisering/danmark/661-racistiske-svin-foran-aarhus-moske-i-nat

Jeg ser frem til at alle politikere der har delt "Hanne" gøre deres Facebook-følgere opmærksom på at personen nok ikke findes i virkligheden. Jeg ser også frem til at de næste gang f.eks når jeg deler et opslag, hvor man ser at etniske minoriteter lægges for had, så deler de samme politikere mit opslag og skriver et par ord om at hvordan de har det med det de ser.

Nazist for retten i sag om brandattentat på dansk Asylcenter.

Den Korte Avis spreder falske historier om muslimer.

Danske Nationalister klar til Likvidering og Borgerkrig.

 PS:  "Hanne"ser ud til at være blevet fjernet af Facebook.

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?