Menu

Nu jagter Anti-muslimerne ham

Først blev han fejlagtigt udpeget som terrorist og jagtet af bevæbnet politi og nu jagter danske anti-muslimer ham nettet.

 

Danske Alisiv Ceran af tyrkisk afstamning, blev landskendt i sidste uge efter at han under en tur i S-toget på vej til København fra Vallensbæk, af en kvinde i samme S-tog, fejlagtigt blev udpeget som terrorist.

Kvinden kontaktede politiet fra sin mobiltelefon, efter at være blevet nervøs fordi hun syntes Alisiv Ceran opførte sig mistænkeligt, havde sort skæg og virkede nervøs mens han sad og læse i en bog om terror.

Politiet valgte at sætte bevæbnet mænd ind i jagten på den formodet terrorist.

Men blot få timer efter at politiet havde iværksat en storslået menneskejagt, på den kun 21 årige Alisiv Ceran, stod det klart at Alisiv Ceran på ingen måde var i gang med at begå terror.

Alisiv Ceran var derimod på vej til Københavns Universitet, hvor han skulle op til eksamen i et samfundsfag.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2014/08/28/152102.htm

Det var Alisiv Cerans egen far som tog kontakt til politiet og fortalt at sønnen var på vej i skole. Faren var bange for at bevæbnede politimænd, ved en fejl kunne komme til at slå hans uskyldige søn ihjel.

Sammme angst havde Alisiv Ceran, da han midt i sin eksamenstid blev gjort opmærksom på at han var eftersøgt for terror og at bevæbnet politi jagtede ham. Angsten for at bevæbnede politimænd kunne komme til at dræbe ham, eller at en fremmed ville begå vold på ham fik ham til at gemme sig på skolens toilet.

Efter 15 minutter på skolens toilet kom han dog ud og mødte verdenen med et smil.

Undskyld hvis jeg har gjort nogen bange, jeg er ikke terrorist, jeg var på vej til eksamen da min medbragte printer faldt på gulvet og så blev jeg nervøs. Printeren skulle jeg bruge til min skriftlige eksamen. Sådan faldt nogen af hans første ord efter at være blevet hængt ud som terrorist, på samtlige danske avisers internethjemmesider og på TV.

Mange ville sige at historien burde stoppe her og Alisiv Ceran fortjener at få et stort kram eller en stor æske chokolade.

Men nej det vante segment af rabiate antimuslimske racister fra Trykkefrihedsselskabet, Dansk Folkeparti og fra  islamfjendske hadegrupper på Facebook, med den højreradikale blogger Kim Møller fra bloggen Uriasposten i spidsen, er gået fuldstændigt i selvsving i forsøg på at få klistermærket Alisiv Ceran som potentielt farligt ekstremist og måske kommende terrorist.

"Alisiv Ceran virker charmerende, og udgør tydeligvis ikke en terrortrussel, men selvom han er fredelig, så er han islamist med alt hvad deraf følger. Hvis Islamisk Trossamfund i Danmark erstattede folkekirken, så ville Danmark ikke være værd at leve i. Heller ikke for de mange velmenende danskere der i disse timer hylder den basketball-spillende rollemodel. Nuff said." Citat Kim Møller - Uriasposten

 

Og hvilken dokumentation bringes der frem ? - hold fast for det som Uriaspostens blogger bringer frem er en oplysning om at Alisiv Ceran er medlem af Islamisk Trossamfund. Åbenbart er et medlemskab af Islamisk Trossamfund, når man nu er muslim, det samme som at man er ekstrem og planlægger at begå terror eller andre hadeforbrydelser.

 Alisiv Ceran må således på baggrund af Kim Møllers rabiate blogindlæg, se sig blive lagt for had i op til flere islamfjendske hadegrupper på Facebook

 

Eksempel: Trykkefrihedsselskabets og Dansk Folkepartis Rachel Adelberg Johansen forsøger at sprede mistro til Alisiv Ceran på baggrund af Kim Møllers såkaldte dokumentation.

.

 Tak til Flemming Falkenberg Hansen for Screencap.https://www.facebook.com/flemming.f.hansen.3?fref=ts

Eksempel: Admin i den højreekstreme hadegrupe Danmark-Modstandsgruppen S.A.F.I skriver på baggrund af Kim Møllers blogindlæg at Alisiv Ceran ikke er uskyldig (Sådan som medierne fremstiller ham).

Også den anti-muslimske selviscenesætter Uwe Max Jensen er fremme i skoene og forsøger sig med at sprede Kim Møllers vrøvl på hjemmesiden denfrie.dk, under en fantasifuld og dramatisk overskrift. "Alisiv Ceran en ikke bombebærende ekstremist ? "

http://denfrie.blogspot.dk/2014/08/alisiv-ceran-en-ikke-bombebrende.html

"En ikke bombebærende ekstremist ? " hvor poetisk og søgt. Man ser for sig den evige terrorstemplet muslim vandre rundt i gaderne, ligesom 30ernes uskyldige "evige jøde" gjorde det i Berlins gader og stræder med klistermærker som Davidstjernen, voldtægsmand, barnemorder, tyv og terrorist klistret på sig.

Dansk Folkepartis egen ekstremist Nicolai Sennels, kendt for at skrive gakkede Islamofobiske læserbreve og for at slår plat på sin uddannelse som psykolog, har også været på banen og i et læserbrev, som han har skrevet på baggrund af Kim Møllers blogindlæg, fået sovset Alisiv ind i alt fra ekstremistiske muslimer, moskeer og udlandske hadeprædikanter."Alisiv Ceran, der blev berømt og eftersøgt af politiet i København, fordi man troede han var terrorist, er ikke så uskyldig. Alisiv er medlem af IslamGuide.dk,......."

 

Et medlemskab af Islamisk Trossamfund er åbenbart man som rabiat islamofobisk sinke skal opfatte som værende det samme som at være en endnu ikke hoppet ud af terrorskabet terrorist. I hverfald er det den slags tanker den underfrankeret hadeblogger Kim Møller forsøger at søsætte hos sine læserer.

Ikke første gang Uriasposten spreder usandheder om andre på nettet.

Skal man følge Kim Møllers logik, så burde Kim Møller også regnes for at være potentiel voldsforbryder og potentiel terrorist i det han har tråde til flere personer i højreradikale og racistiske miljøer på den yderste højrefløj.
Faktisk så er der pænt mange ekstremister og nynazister som læser Uriasposten.

Er Kim Møller mon nynazist så ?


Anti-muslimske propagandister som Kim Møller lever og ånder kun for to ting:

1. Indsamling af håndører som racister kaster efter deres talentløse antimuslimske skriverier.

2. Fabrikation af propagandiske løgne om muslimer og politiske fjender.

Kim Møllers antimuslimske racisme er helt tydelig, når han med uintelligente fordrejninger, forsøger at skabe en fortælling om at en uskyldig muslimsk mand,udgører en skjult fare for vores samfund blot i kraft af at han er troende muslim.


How low can you go Kim ?

 

 

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?