Menu

Lars Hedegaard i krig med Islam og The New World Order

Lars Hedegaard i krig med Islam og The New World Order

Formanden for Trykkefrihedsselskabet Lars Hedegaard var i Canada Toronto for at tale om, at tiden er inde til at man begynder at mobilisere og organisere en modstand mod The New World Order og den muslimske invasionshær.

Hvis man gik rundt og troede at Lars Hedegaard ville skrue lidt ned for sin antimuslimske demagogi mens hans racismesag står på, så kan man godt tro om igen.

Lars Hedegaard giver den nemlig gas i Toronto og får også sprunget som tilhænger af den antimuslimske variant af konspirationernes Big Mother, nemlig The New World Order-konspirationen.

Her et par guldkorn fra Lars Hedegaards tale i Toronto.

"Vi lever nu i The New World Order".
"Vi er i krig med islam".
"Det her er total krig indtil en af parterne vinder eller overgiver sig".

Og Lars Hedegaard fortsætter:

"Vi skal have ret til at bevæbne os".
"Politikere som modarbejder os skal fjernes fra deres embede med magt".
"Dem som har været med til at sætte os i den situation skal straffes økonomisk og med fængsel".

Så det er tid til at handle:

"Vi skal organisere os nu og aldrig overgive os"
"Islam er barbarisk, etnisk-udrensende, totalitær, racistisk og beslægtet med Nationalsocialismen"
"Koranen er en bog fuld af had og racisme og der findes ingen moderat islam, alt islam er had og racisme".

Du kan se Lars Hedegaard udfolde sig på video i Toronto september 2010: Del 1 og del 2 Del 2.

The New World Order konspirationerne går ud på, at en verdenselite af indflydelsesrige politikere, mediefolk og finansfolk i det skjulte arbejder på at få de demokratiske statssystemer sat ud af kraft, så de selv kan tage magten over alle vestlige regeringer.

En særlig variant af konspirationsteorien den antimuslimske, også kendt som Eurabia-konspirationen: The New World Order vil tage magten i Europa og USA ved at tillade masseindvandring af muslimer. Den muslimske invasion af vesten vil til slut ende med blodige borgerkrige, hvorefter alt demokrati og demokratiske rettigheder vil blive sat ud af kraft af The New World Orders bagmænd.

Læs om denne variant her.

The New World Order-regeringen vil efter borgerkrigen opløse de europæiske landes suverænitet og sætte sig på den totalte økonomiske og politiske verdensmagt og "den nye verden" vil blive delt op i nogen få politiske og økonomiske zoner.Dem som overlever borgerkrigene vil ende som slaver underlagt The New World Order.

Tanken er fuldstændig vanvittig og så længe der blot var tale om nogen internetfreaks som hygger sig på internettet med at konspirere, så ville det hele være ganske morsomt.

Men når en mand som Lars Hedegaard stiller sig op i en offentlig forsamling og erklære at der er tale om The New World Order” og derefter agiter for selvtægt, vold mod folkevalgte politikere, offentlige embedsmænd, borgerkrig og magtovertagelse af demokratiske statsapparater, så er det ikke længere morsomt men vanvittigt og farligt.

Foruden sin rablende New World Order udgydelser, fik Lars Hedegaard i Toronto også  tid til at afslutte sin tale med en "status" på situationen i Danmark og Sverige. ”Alt sammen er muslimernes skyld, der findes ingen moderat Islam, Koranen og Islam er totalitær, ekstremistisk, barbarisk, racistisk, minder mest af alt om nazismen og så er islam og muslimer i krig med Vesten og det har de været i over 1400 år, vi i vesten befinder os i en total krig mod islam"

Tak for kaffe siger jeg bare, og er der ikke nogen som ringer efter den blå vogn og en spændetrøje. Lars Hedegaard trænger i den grad til et langt ferieophold med rolig havudsigt og hvide vægge.

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?