Menu

Pia Kjærsgaard og de andre

alt

 

For Pia Kjærsgaard findes der kun en civilisation og det er hendes egen. De andre har aldrig nogensinde bidraget med noget godt hverken til sig selv eller til andre.

For Pia er de andre farlige, langskæggede, tildækkede morderiske snyltere, som kun er kommet til for at slå danskerne ihjel og stjæle deres mad og penge.

Samme bekymring for at langskæggede mænd og deres underligt klædte koner skulle slå ihjel, stjæle maden og pengene havde Hitler og hans nazister i 30ernes antisemitiske Tyskland.

Fortidens fremmedhadere fik også held med først at rykke på og til slut helt udslette grænserne for, hvor stuerent det var at diskriminere dem med kroget buet næse eller andre ikke ”ariske” fremtoninger.

Pia er ikke nazist, men alligevel ser man gang på gang at hun tænker som én, især når hun snakker om de andre.

Pia vil nemlig også gerne skubbe på grænserne for "hvad der kan lade sig gøre" udtaler hun i BT: Pia K.: - Det er okay at diskriminere. Det er ligesom Hitler, der først skubbede bare lidt for til slut – da demokratiet gav ham lov til at gøre det ”der kan lade sig gøre” – gav den gas så alle grænsere ”for hvad der kan lade sig gøre” forsvandt.

Pia mener også at det er nødvendigt at måle, veje og bedømme et menneskes værdi efter etnicitet. Etiketterne til hendes kasser er alle bestemt på forhånd – der er kun to slags: duer og duer ikke. Gruppen af dem der duer er den mindste, i dén er der ikke plads til ret mange.

Pia vil også gøre op med den politisk korrekte "elite" og styrke ytringsfriheden i sit land ved at afskaffe besværlig lovgivning som for eksempel racismeparagraffen.

Det skal nemlig være tilladt frit at hade sin næste, pege ham eller hende ud, håne, spotte og skubbe på ”grænserne for hvad der kan lade sig gøre” – ligesom Hitler, der først skubbede bare lidt for til slut – da demokratiet gav ham lov til at gøre det ”der kan lade sig gøre” – gav den gas så alle grænser ”for hvad der kan lade sig gøre” forsvandt.

Vi kender alle Hitlers grænser. Men hvor kommer Pias grænser til at stå, bliver det mon på den rigtige side af menneskerettighederne og demokratiet eller ender hun også på den "forkerte" side?

Pia Kjærsgaard er som et tyndt lag fernis lagt imellem demokratiet og en fanatisme, som i værste fald kan forfølge og slå mennesker ihjel.

Det er bag dette tynde lag fernis man finder Pias støtter, dem som hjæper hende med at skubbe på, ligesom Hitler for at nedbryde ”grænserne for hvad der kan lade sig gøre” og ligesom Hitler skubber de først bare lidt for til slut når demokratiet giver dem lov til gøre det ”der kan lade sig gøre” giver de så mon også dem alle gas så alle grænser ”for hvad der kan lade sig gøre” forsvinder og vi alle ender med at blive meget klogere på Pia og hendes grænser. Spørgsmålet er bare om vi alle virkeligt ønsker at komme helt der ud hvor Pia og hendes støtter ikke længere kan bunde?

Læs artiklen her.

 

Last modified onWednesday, 02 February 2011 07:37

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?