Menu

Støjsenderen slår til igen

435b427c29 
Venstres Beskæftigelsesminister Inger Støjberg har nået nye højder i skingert-skrigende retorik og mangel på menneskelig forståelse.

SATIRE. Den 23. januar 2001 bragte Avisen.dk en række artikler om misbrug af asylansøgere, der i stedet for oplæring gennem virksomhedspraktik blev sat til at arbejde sort af deres arbejdsgivere til lønninger, vi tror man kun giver i Kina.

I artiklen "Desperate udlændinge: Rekord i sort arbejde" beskrev journalist Klaus Buster Jensen situationen således:

"Avisen.dk har interviewet en række personer, der arbejder illegalt i Danmark. De fortæller om elendige arbejdsforhold og afslører en løn, der er ringere end eksperter tidligere har kendt til: 15-25 kroner i timen er i dag normalt på det illegale arbejdsmarked."

Man skulle tro, at beskæftigelsesministeren ville skumme over af forargelse over den grove udnyttelse af asylansøgerne.

Men nej: I følge Inger Støjberg er det asylansøgerne, der misbruger det danske samfunds velkendte venlighed over for fremmede.

I artiklen "Støjberg vil slå ned på asylansøgere der arbejder" den 23. januar på DR Nyheder Online sagde hun:

"Jeg er dybt forundret over, at asylansøgere på denne her måde misbruger det danske system. Jeg er mildt sagt noget rystet over, at det foregår. ... Det her er groft socialt bedrageri. Man skal ikke slippe afsted med det. Jeg er parat til at kigge på hvor langt vi kan gå på det her område, for vi skal ikke være til grin for vores egne penge," siger Inger Støjberg til DR Nyheder Online 23. januar 2011.

På Spydet er oprigtigt i tvivl om, hvem der er mest til grin i denne misere, men en ting er PS sikker på:

Venstre ved du hvor du har - på nakken af de små i samfundet!
Last modified onSunday, 18 August 2013 15:01

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?