Menu

Stakkels Israel

Israeli Defense Forces i kampuniform

Stakkels Israel, som i "selvforsvar" var nødt til at dræbe mindst 9 "terrorister" som så farlige ud og angreb dem med kæppe og flasker, da Israelske soldater firede sig ned fra reb i internationalt farvand en mørk og kold nat i det mediterranske hav, hvor IDFs kommandogruppe fik lyst til at kigge uanmeldt forbi til en kop varm te.

IDFs (Israel Defense Forces, red.) kommandogruppe blev mødt af bersærker nødhjælpsekstremister/terrorister som blev vrede over at få besøg midt om natten. Derfor var stakkels Israels action-men nød til at skyde terroristerne i hovedet på klos hold – naturligvis – i pure rent selvforsvar.

Stakkels Israel for at Amnesty International & Richard Goldstone ikke siger det som passer bedst ind i Israels uskyldige og lyserøde opfattelse af at Israel skam altid gør det rigtige, mens alle der kritiserer stakkels Israel naturligvis er antisemitter, antiisraelske og bestemt jødehadere, med mindre det er kritikere med jødisk afstamning. Disse er naturligvis selvhadende jøder fordi de tillader sig at kritisere den hellige jødestat, Israel, som med sin gudgivne ret til at eksistere altid gør det rigtige, og som altid har ret til at "definere" sin egen version af international lov samt egne grænser.

Stakkels Israel som i ren »desperation« igen og igen er nødt til at massakrere hundredevis-tusindevis civile med våben, som umiddelbart ligner hvid fosfor men som naturligvis ikke officielt ér hvid fosfor hvis man følger forklaringerne fra de Israelske stakler i det forfulgte IDF. Der er altid 2 versioner af Israels »sandheder« – der er Israels »sandhed« og så er der IDF's sandhed, begge stemmer som regel overens.

Jeg synes faktisk det er synd for stakkels Israel som med deres beskedne størrelse og 400 nukleare sprænghoveder, deres nyudrustede hær og deres opbakning fra USA. Ja så er det faktisk synd for stakkels forfulgte Israel, som er truet på sin eksistens af lynkineserkastende, slangebøsseskydende »terrorister«. Som med deres farlige farlige terrorisme dræber mindst én israeler for hver hundrede palæstinensere, der dræbes af Israels forfulgte ærkepatriotiske selvopofrende soldater.

Der er mange gode grunde til at have ondt af Israel som er forfulgt at det »antiisraelske« Amnesty International og de »selvhadende jøder« – Richard Goldstone, Norman Finkelstein, Noam Chomsky m.fl. som naturligvis ikke har indrejsetilladelse til det »demokratiske« gudsgivne hjemland for for jøder, hvor ytringsfrihed naturligvis kun gælder så længe man er enig med IDF, AIPAC (American Israel Public Affairs Committee, dne amerikanske pro-israelske lobby, red.) og Israels førte politik.

Stakkels Israel.

Last modified onSaturday, 23 October 2010 18:17

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?