Menu

Søren Espersen mobber muslimsk barn på Facebook

alt

En lille muslimsk pige med tørklæde bliver mobbet på Sørens Espersens FB-væg

 

 

Hvad laver Søren Espersen toppolitiker fra Dansk Folkeparti på Facebook?

Jo det meste af tiden bruger han sin åben for offentligheden Facebook væg til at sprede islamofobiske videoer fra antimuslimske propaganda hjemmesider.


Som gammel journalistrotte kender Søren Espersen alt til manipulationens sødme og lader derfor blot sit videolink, følge med en kort sætning der kickstarter  hele hele hans antimuslimske følgekor med messen, om at muslimer er dit og dat og de bare er så slemme og alle der ikke kan se at muslimerne er i gang med at overtager Danmak er blinde kommunister.


Geert Wilders video "A Warning to America" har Søren Espersen også sat ind på sin væg i et  forstørret format. Vi andre ville nok nøjes med at skøjte hurtigt videre- fordi vi ved godt at Wilders video er klamt konspiratorisk antimuslimsk krigspropaganda.


Hittet på Søren Espersens Facebook væg er et billed, Søren Espersen har delt med en eller anden svensk måske norsk Islamofob. Billedet er af en lille sød og smilende muslimsk pige på max to år. Hun sidder i en sofa i hvidt tøj og tørklæde og holder hånden på Koranen.

En af Søren Espersens "FB-venner" skriver til Søren at der nok er tale om et privat familiefoto taget i anledningen af en eller anden muslimsk festlighed. Gadvide hvor Søren og ham den svenske islamofob har fået fat i billedet - mon de har været med til at fejre Eid ? Næppe.

Men festlighed, privatfoto eller ej mobbes skal hun fordi hun har et tørklæde på hovedet og er muslim.


Prøv bare at se med den får ikke for lidt. Især Søren Espersens totale mangel på påtale af de stærkt islamofobiske og nedladende kommentare fra andre DFere og hans egen bemærkning om at det nok er rigtigt at pigen er udklædt til fastelaven får mig til at råbe ind i skærmen-  Man mobber sgu ikke børn hverken på Facebook, ude på gaden eller nogen andre steder.


Er der nogen der kender Søren Espersens mobbeoffer så ring hendes mor op og fortæl at hendes datter er endt som postergirl for en flok hjernedøde islamofober tilknyttet Dansk Folkeparti. Fy fy skam dig Søren.

alt

alt

Screencaps/FB-public

Du kan besøge Søren Espersens Facebook profil her.

Søren Espersen er medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti siden 2005, valgt i Ballerupkredsen, Københavns Omegns Storkreds.
Han er Dansk Folkepartis udenrigspolitiske ordfører, og Næstformand i Udenrigspolitisk Nævn.
Søren Espersen er medlem af Folketingets Præsidium, og Folketingets 2. næstformand.

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?